Subscribe:

Poišči objavo

četrtek, 04. september 2008

Razkrivam skrivnosti, ki jih še niste slišali o določenih stvareh...

Prijatelj mi je pred nekaj dnevi poslal link foruma, kjer so imeli pogovor o Herbalifu, ker sem v pogovorih z ljudmi naletel še na nekaj osebnih mnenj, sem se odločil, da vržem vse karte na mizo, kot radi rečemo...

Donald Trump je v svoji knjigi napisal, če se želite naučiti peči kruh, pojdite po informacije do peka, če pa bi radi bili bogati pojdite do milijonarja.
Podobno je tudi pri drugih stvareh, torej če želite dobiti vrhunske informacije oziroma se nekaj naučiti, pojdite do strokovnjaka.

Ali se vam ne zdi, da nekdo, ki izgleda tako, dejansko ve, kako v praksi priti do rezultata?

Sam osebno mislim, da ne uspe samo tistemu, ki si določene stvari ne želi dovolj in ni pripravljen garati do konca, torej plačati ceno uspeha.

Nekateri posamezniki imajo negativno mnenje o podjetju Herbalife ali njihovih izdelkih, za katere ne verjamejo, da imajo učinek, vendar pa za to negativno mnenje ni krivo ne podjetje, niti proizvodi, ampak ljudje, s katerimi so bili te posamezniki v stiku.


Zakaj?

Podjetništvo in marketing začnejo delati posamezniki, ki nimajo osnovnega pojma o podjetništvu in marketingu, poleg tega pa tudi sami nimajo rezultata s proizvodi, ker ga tudi ne morejo imeti, če konzumirajo proizvode le nekaj tednov ali mesecev, vemo pa,da je za vsako stvar potreben čas!
Naj vas nekaj vprašam, ali mislite, da uspešni podjetniki v posel vabijo sorodnike, sosede ali sodelavce v službi?

Mirko Tuš bi verjetno bolj težko postal multimilijonar, če bi delal na tak način.
Torej, prvo pomembno dejstvo je, da so bistvo ljudje, zaradi njih namreč ustvarite pozitivno ali negativno mnenje o določeni stvari.
Velikokrat tudi slišim, da naj bi težavo predstavljala cena, torej da so izdelki predragi.


Realnost je taka, da so to samo izgovori posameznikov, ki niso pripravljeni ukrepati.
Če bi bili sredi puščave z dvema polnima kovčkoma denarja, vendar brez vode, ki vam bi omogočila preživetje, ali bi zamenjali z nekom, ki vam bi v zameno ponudil plastenko vode?
Lahko bi še naprej našteval primere, ampak verjetno razumete bistvo zgodbe.Verjetno vas bo prej prepričal zvezdnik kot je Bechkam, kot pa tretje razredni nogometaš v slovenski drugi ligi.

Vsi iščemo rešitve za naše težave, pri meni osebno je dosti večja možnost, da se bom odločil za določeno stvar, če jo bom sam iskal, kot pa če bo nekdo pristopil do mene in mi začel utrujati, da ve kaj je dobro zame, na koncu pa bo omenjal samo lastnosti izdelkov oz. storitev, na koristi pa bo čisto pozabil.


Že nekaj let vrhunsko treniram in se kvalitetno prehranjujem, tudi z dodatki k prehrani, kajti zavedam se, da samo v prehrani ne dobim vseh hranil, ki jih moj organizem potrebuje vsak dan.
Ljudje pridejo k meni po informacije zato, ker sem že tam, kjer želijo biti tudi sami.

Za Herbalife sem izvedel pred dobrim letom, namreč nujno sem rabil spremembo, zato sem iskal rešitve za moje težave.
Nisem se oziral na mnenja drugih, imel pa sem tudi veliko srečo, da sem prve informacije dobil od osebe, ki je sedaj moj dober prijatelj.


Tine (desno) je v dveh letih shujšal več kot 40 kg!Kot sem omenil, v dveh letih, kar pomeni, da rezultat ni prišel čez noč.

Sam sem v nekaj mesecih odpravil težave z utrujenostjo, alergijo (cvetni prah), bolečinami v rami (športna poškodba) ter nihanjem kilogramov.
Seveda sem že pred tem nekaj let skrbel za svoje prehranjevalne navade ter fizično aktivnost, ampak kljub temu je herbalife tista pika na i, brez katere mozaik nebi bil dokončan.


Za konec lahko še dodam, da boste rezultat dosegli, če boste za pomoč zaprosili strokovnjaka, ter bili potem pripravljeni nameniti trud ter čas svojemu cilju...

Ni komentarjev: