Subscribe:

Poišči objavo

nedelja, 06. julij 2008

Zakaj je toliko ljudi neuspešnih v poslu?

Po mojem mnenju je prva stvar, da investirajo premalo časa v učenje in načrtovanje.Sam si velikokrat rečem, če bi takrat to vedel...Torej, moč je v informacijah!
Ko pa začnemo s podjetništvom, ne glede ali je to vodenje lastnega podjetja, restavracije, trgovine ali network marketinga, enostavno kot pravi eden mojih mentorjev, tržimo napačno stvar!
Če ne znate tržiti, boste brez denarja in kmalu tudi brez posla, na srečo se da veščino uspešno naučiti.Kako dobiti dolgoročne stranke ter veliko priporočil, če prodajate vrtalnike?
Dajte ljudem informacije o luknji in ne o vrtalniku, kajti vrtalnik kupite zato, da boste lahko zvrtali luknjo!
Veliko ljudi, ki začnejo delati v podjetju z direktno prodajo, zelo hitro obupa, kajti tržijo, kot sem že omenil napačno stvar.Skoraj nikogar ne zanima, koliko je staro podjetje, koliko prometa so ustvarili lansko leto, kakšna je sestava pralnega praška itd. ampak samo kakšno korist lahko imajo sami od proizvoda oz. storitve.Ljudem ponudite rešitev za njihove težave npr. prekomerna telesna teža, premalo denarja, pomanjkanje časa itd.
Če učinkovito tržite vam sploh ni potrebno prodajati, kajti ljudje večinoma hočejo samo informacije in ne marajo, da jim prodajamo, čeprav zelo radi kupujejo!?Ne sliši se ravno logično, ampak ko imate pred sabo večjo sliko je lažje...
Oseba, ki si je v network marketingu zagotovila oz. prislužila finančno neodvisnost, mi je povedala, da ni obogatela zato, ker je tržila in promovirala svoje podjetje ali proizvode, ampak sebe.
Torej, v tem poslu obogatiš, ker promoviraš in tržiš sebe, ker se ljudje ne pridružimo podjetju ali proizvodom, ampak ljudem.Z Brianom Traceyem...

Ni komentarjev: